Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant EXTENDIFY_DEVMODE in /var/www/augustenborg-roklub.dk/public_html/wp-content/plugins/extendify/app/Library/Frontend.php on line 251

Klubbens kajakker


I Augustenborg Roklub har vi 9 havkajakker i forskellige størrelser og udformninger, så vi altid kan finde en kajak, der passer til vores medlemmer. Der er tale om 1’er kajakker, dvs. der er plads til én person i hver kajak.

Vi har valgt havkajakker, fordi det er den mest stabile af de kajaktyper, der findes, og fordi klubben ligger ud til Augustenborg Fjord, hvor der godt kan være bølger på blæsende dage.

De fleste af vores havkajakker er af typen Baffin fra Boréal Design, som er et canadisk mærke. Baffin-modellen er bygget til barske farvande, men fungerer også fint i stille vejr samt på søer og i åer. Det unikke skrogdesign med knækspant, giver roeren en stabil kajak samtidig med, at den er nem at kante.

Et særligt kendetegn ved Baffin-modellen er det lave bagdæk, hvilket gør den velegnet til rul og nem at komme op i ved selvredning og makkerredning.

Vores Baffin-havkajakker er udført i PE-plast, hvilket er nemmere at vedligeholde end glasfiber og kulfiber. Vi har dem i tre forskellige størrelser – P1, P2 og P3. Længderne varierer fra 504 cm (P1), 518 cm (P2) til 537 cm (P3) og passer til roere med en vægt fra 41-73 kg (P1), 64-102 kg (P2) og 91-136 kg (P3). Kajakkerne passer således til en bred vifte af roere. 

Det brugervenlige drejegreb, som gør det nemt at regulere finnen op og ned, og de indstillelige fod- og knæstøtter samt de bløde sæder med lændestøtte, gør Baffin til en af de mest komfortable havkajakker på markedet.

Lastrummene er store nok til, at man kan medbringe udstyr til én uge, mens dagslugen kan bruges til de ting, som man har brug for at have ved hånden, mens man er på vandet.

Til kajakkerne medfølger pagajer, svømmeveste og cockpit-overtræk i forskellige størrelser.

Læs mere på producentens hjemmeside her:

Scroll to Top