Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant EXTENDIFY_DEVMODE in /var/www/augustenborg-roklub.dk/public_html/wp-content/plugins/extendify/app/Library/Frontend.php on line 251

Det Sker

Rovagt inriggere (kl. 18:30):

Mandag(med instruktion): Kim / Pia

Tirsdag(med instruktion): Tommy / Charlotte

Onsdag: Ingen fast rovagt

Ønsker du introduktion i inrigger, så besøg os mandage eller tirsdage i sæsonen kl. 18.30, se inrigger appetit vækker herunder:

Havkajak intro (kl. 18:00): OBS !. Første kajak-introduktion i 2024 er onsdag d. 1. maj.

Mandag: Introduktion kun i følge aftale

Tirsdag: Introduktion kun i følge aftale

Onsdag: Thomas

Ønsker du introduktion/instruktion i havkajak, så besøg os onsdage i sæsonen kl. 18.00, læs mere om havkajak her:

Kalender:

2024:

Madpakketure i det syd- og sønderjyske område 2024:

Se listen her:

Faste aktiviteter i vintersæsonen (november – marts):

I vintersæsonen er der følgende faste aktiviteter:

Hver søndag kl. 11:00: Vinterbadning i klubben.

Hver tirsdag og torsdag kl. 09:00 til 10:30: Træning på romaskiner – du bestemmer selv tempoet.

Hver tirsdag kl. 21:00: Mulighed for 1 times svømning i Humlehøjhallen, Sønderborg.

Husk at aflægge svømmeprøve, hvis du vil på langtur næste sommer, men kontakt rochefen forinden.